Başarılı komedyen ve oyuncu İbrahim Büyükak, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği AVM'nin girişinde hayranları ile karşılaşan Büyükak, yağan yağmura aldırış etmeden sevenleri ile bol bol fotoğraf çektirdi.

İBRAHİM BÜYÜKAK YENİ SENARYO HAZIRLIKLARI BAŞLADI 

İbrahim Büyükak, bu örnek davranışı ile takdir topladı. ‘Yol Arkadaşım 2′ filminin 2 milyon izleyici sayısına ulaşmasından dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Büyükak, ” Değerli zamanlarını ayırıp bizi izlemeye geldikleri için herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. ‘Yol Arkadaşım’ serisinin devam edeceğini de söyleyen başarılı oyuncu, ” Yol arkadaşım serisi devam edecek ama yakın zamanda olmayacak.
Şimdi başka bir film için yazmaya başladım. Senaryo çalışmaları devam ediyor. Önümüzde ki yıl başka bir filmle izleyicilerle buluşmayı düşünüyorum. Belki bu yeni filmden sonra Yol arkadaşım serisinin devamını yazmaya başlarım.” açıklamasında bulundu.