Türk Müziğinin sevilen seslerinden Koray Avcı, Kartal İstMarina AVM'e içerisinde bulunan Jolly Joker sahnesinde dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Biletlerin günler öncesinden tükendiği konseri yaklaşık bin beş yüz kişi izledi.

KORAY AVCI KAPALI GİŞE

Bahşiş kabul etmiyorum

Şarkılarının yanı sıra sahnede okuduğu şiir ve anlattığı hikâyelerle de müzikseverlere duygusal anlar yaşatan Koray Avcı, ” Bu gece elimden geldiğince uzun bir sahne yapıcağım. Yarın erken saatte Stutgart’a gideceğim orada konserim var ama enerji doluyum. Sizden tek ricam peçetenin arasına istek şarkı yazıp para koyup göndermeyin.”  diyerek gülümsedi.

 

 

En çok konser veren benim Çıkardığı albümler ve bestelediği şarkılarda dinleyenlerin kalbine dokunan Avcı, ” Şu ana kadar iki yüzü aşkın konser verdim, övünmek gibi olmasın ama sanırım en çok konser veren şarkıcıyım. Bu da sizler sayesinde. Siz olmasaydınız bende olmazdım.Önemli olan kalbe dokunmak.” diyerek herkese teşekkür etti.