ÜNLÜ İSİMLER SÖMESTRİ TATİLİNDE ÇOCUKLARIYLA FOUR SEASONS HOTEL BOPHORUS WINTER CITY’DE

03.02.2022 - Perşembe 16:35

Four Seasons Hotel Bosphorus çocuklar ve ailelerine, Boğaz’ın yanı başındaki eşsiz terasında kurulan Winter City ile bir kış masalı sunuyor. Yarı yıl tatilindeki çocuklara ve annelerine keyifli anılar tasarlamak amacıyla Four Seasons Hotel Bosphorus ve Ece Vahapoğlu eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Ünlü anneler ve çocuklarına keyifli saatler yaşatan, mutlu anılara dönüşen etkinliğe Pelin Karahan, Ebru Akel, Başak Sayan, Gizem Hatipoğlu, Özlem Süer, Şeyla Ovadiya Karadeniz, Hale Caneroğlu, Seren Fosforoğlu, Almula Merter, Ayşe Kucuroğlu ve Bihter Erol gibi ünlü isimler ve çocukları katıldı. Eğitmenler eşliğinde buz pateni dersi alan çocuklar yarı yıl tatilinde arkadaşları ve anneleri ile mutlu ve eğlenceli saatler geçirdiler. Konuklar davette, Four Seasons’ın yetenekli ve özenli şefleri tarafından açık havada sunulan sucuk ekmek, kestane, salep ve köfte ekmek gibi sokak lezzetlerinin tadına vardılar.

Eğitmenler eşliğinde 40 dakikalık özel ders imkanının sunulduğu Winter City’de buz pisti önümüzdeki haftalarda her gün 12.00-20.00 arasında eğlence meraklılarını otele çekiyor. Otel damaklarda şölen yaratacak lezzetler eşliğinde küçük misafirlerini sevdikleriyle mutlu anılar biriktirmeye davet ediyor.HABER:MURAT TAMAY