ÜNLÜ İSİMLER “SAÇIM SAÇIN OLSUN” PROJESİNE DESTEK VERDİ!

14.02.2018 - Çarşamba 08:33

13 Şubat Salı gecesi Gaia Gallery’ de düzenlenen müzayedeye katılarak kadınlara “farkında ol, destek ol” diyen Belçim Bilgin’e aralarında; Ceyda Düvenci, İdil Fırat, Burcu Esmersoy, Ferhan Şensoy, Özge Ulusoy, Murat Güloğlu, Güneri Civaoğlu, Aykut Gürel, ’in de destek verdiği bir çok ünlü isim katıldı. Ünlü isimler Kanser Savaşçıları Derneği’nin “Saçım Saçın Olsun” projesine destek vererek, kanser hastalarına “yanındayım” mesajı verdi.


Kanser hastalığı ile mücadele eden kadınların yanında olmak amacıyla başarılı heykeltıraş Hande Şekerciler “Ecstasy” serisine ek olarak özel bir heykel tasarladı. Yaşadıkları zorluklar karşısında birbirine destek olmak isteyen kadınların gücünü ve dayanışmasını Hande Şekerciler’in yaptığı heykel ile ifade etmek isteyen Elidor, en çok ihtiyacımız olan bu günlerde bir arada olmamız için çağrıda bulundu. Tasarlanan heykel 13 Şubat’ ta Gaia Gallery’ de düzenlenen müzayedede satışa sunuldu. Satıştan elde edilen gelir ise Kanser Savaşçıları Derneği’ne bağışlandı.

Açık artırma ile satışa sunulan heykeli başarılı avukat Altın Mimir 20 bin dolar ile alarak Kanser Savaşçıları Derneği’ne katkıda bulundu.